Renée Jagd

Intuitiv Spirituel Healing

"Dybtgående og helende proces”

Intuitiv spirituel healing er en dybtgående og helende proces, der bruger intuition og spirituelle metoder til at genoprette balance og harmoni i både krop, sind og ånd.

Denne form for healing involverer energihealing, chakra-afbalancering, meditation og andre spirituelle teknikker for at frigøre blokeringer og lindre ubalancer.

Behandleren arbejder med sin intuition og sensitivitet for at identificere ubalancer i kroppens energifelter. Gennem denne indsigt kan de frigøre blokeringer og skabe en harmonisk balance, som ikke kun påvirker det fysiske, men også det følelsesmæssige og åndelige velbefindende. Det er en holistisk tilgang, der anerkender den dybe forbindelse mellem vores forskellige aspekter og søger at styrke dem.

Denne healingform er unik og individuel, idet den tilpasses den enkeltes behov og åbenhed over for processen. Intuitiv healing kræver en vilje til at dykke ned i sit indre og arbejde med de udfordringer, man står overfor. Det handler om at forbinde med sin indre visdom og intuition for at fremme helbredelse på alle niveauer.

Kurset

Gennem metoder som meditation, visualisering, reiki og andre alternative behandlinger, lytter man til kroppens signaler og følger sin intuition. Healing med lysvæsner og engle er også en del af denne praksis, hvor man åbner sig for spirituel hjælp og modtager helbredende energi.

Denne proces kræver forberedelse, hvor man skaber et roligt rum, sætter en intention for helbredelse og inviterer spirituelle væsner ind. Under sessionen forbindes man med disse væsner og modtager deres helbredende energi, hvilket styrker ens fysiske, følelsesmæssige og åndelige velbefindende. Afslutningen af en session indebærer taknemmelighed, hvor man udtrykker sin værdsættelse for den modtagne helbredelse og sender kærlighed og lys tilbage.

Intuitiv spirituel healing er en kontinuerlig rejse mod selvopdagelse og helbredelse, der kræver vedvarende opmærksomhed og praksis. Det handler om at lytte til sin indre stemme og give sig selv den nødvendige tid og plads til at hele og vokse.

Varighed & tid

2 moduler af 2 dages varighed.

Hver dag fra kl. 9.30 – cirka 16.00.

Datoer for kurset

Adgangskrav

Det er en fordel at have erfaring med spirituelt arbejde og healing.

Adgangskrav

Det er en fordel at have erfaring med spirituelt arbejde og healing.

Pris & tilmelding

  • Pris: kr. 5.555

Har du spørgsmål?

Kontakt mig

Bliv klogere på mig

Deltag i min næste introaften

Scroll to Top